Mijn verhaal

Voedingsadviseur & Content Manager

Hi allemaal! Ik ben Marvin Grouw en woonachtig in Harderwijk. In september van 2014 ben ik gestart met mijn werk als Voedingsadviseur en begonnen met de website Voeding-en-fitness.nl. Op mijn website plaats ik leerzame blogs over alles wat met gezondheid, supplementen, voeding en fitness te maken heeft. Ik hoop dat deze artikelen jullie helpen bij het maken van de meest verantwoorde keuzes op het gebied van voeding & sport.

Inmiddels weet ik met mijn ervaring wat nodig is om gezonder te leven, fitter te worden en bovenal gemotiveerd te blijven!

voedingsadviseur marvin grouw

Ervaring met afvallen

Mijn gehele jeugd ben ik veel (ja echt veel) te dik geweest. Zo rond mijn 17e was ik hier helemaal klaar mee en ben ik begonnen met het veranderen van mijn leefstijl. Ik ben gaan hardlopen, fitnessen en heb natuurlijk mijn voedingspatroon aangepast (dit is het belangrijkst). Eerlijk gezegd wist ik toen weinig af van de gezonde manieren om gewicht en vet te verliezen.

Mijn methode was dan ook alles behalve gezond, ik at veel te weinig en ging elke dag hardlopen. Hierdoor viel ik wel heel snel af, zo’n 27 kg in een paar maanden, maar ik merkte dat ik slapper en futlozer werd.

Sinds die periode is mijn passie voor voeding en krachttraining enorm gegroeid. Ik ben me meer gaan verdiepen in de processen in ons lichaam en wat nu wel werkt en wat niet werkt. Ik hoop dan ook dat ik jullie kan inspireren en motiveren met mijn blogs!

Sportmanager & Voedingsadviseur

In 2014 ben ik afgestudeerd als Sportmanager en daarna heb ik nog een studie gevolgd tot gecertificeerd Voedingsadviseur. Tijdens mijn studies heb ik mezelf gespecialiseerd op de volgende vlakken:

Voedingsadvies in Harderwijk

Naast het bijhouden van Voeding-en-fitness.nl ben ik werkzaam als Voedingsadviseur bij Fitention, Harderwijk Fitness en Bodyworld Fitness in Harderwijk. Hier help ik sporters met het behalen van hun sportieve doelstelling door voedingsadviezen op maat samen te stellen. Deze schema’s zijn afgestemd op ieders persoonlijke behoeften, doelstellingen en voedingsvoorkeuren. Zo help ik mensen bij het verlagen van hun vetpercentage of het opbouwen van meer spiermassa.

Copywriter krachttraining & supplementen

Mijn kennis en ervaring als Voedingsadviseur breng ik graag over door middel van het schrijven van informatieve blogs. Dit doe ik op verschillende websites die ik mijn eigen beheer heb, waarvan natuurlijk Voeding-en-fitness.nl het grootste en bekendste platform is. Daarnaast schrijf ik blogs over voedingssupplementen en krachttraining voor XXL Nutrition. Een van de grootste supplementen webshops in Europa. Ook schrijf ik informatieve artikelen voor Fit Meals, een onderdeel van XXL Nutrition waar zij gezonde kant-en-klare sportmaaltijden aanbieden.

marvin grouw fitness

Content Manager bij Slimster

Ik begeleid sporters met erg veel passie bij het bereiken van hun doelen. Er is echter nog iets ik erg leuk vind om te doen. Dat is copywriting en SEO. Dit doe ik al sinds oktober 2013 voor Slimster, een groot vergelijkingsplatform. Mijn doel is om Slimster zo goed mogelijk te laten scoren in Google, waardoor we meer bezoekers (en dus inkomsten) genereren. Dit doe ik onder andere door als Content Manager alle content te optimaliseren en de autoriteit van ons platform te vergroten.

Verder kennismaken? Stuur mij gerust een berichtje via het contactformulier op de homepage. Natuurlijk kun je me ook volgen op Instagram en LinkedIn!